Стати партнером

Вашого будинку більше немає

Люди-світлячки – це онуки зі всього світу, які щодня доводять: маленьких добрих справ не буває, і продовжуючи працювати, творити, можна робити велике добро. Тож сьогодні ми хочемо познайомити вас із людиною-світлячком Настею, якою дуже пишаємося і надихаємося!

Настя Шишкіна – кавовий спеціаліст, експерт з оцінки якості кави. До війни – шеф-бариста та менеджер з контролю якості кави у Дніпрі, операційний менеджер кавових проектів у Львові, консультант та власниця власної кав’ярні в Одесі. Наразі – product manager в проекті Plotcoffee (м. Гамбург), який займається виключно прямими поставками зеленої кави з країн-виробників до Європи.

Місяць тому Настя запустила благодійні онлайн-консультації за донат для власників кав’ярень, шеф-бариста та просто любителів кави. За місяць вона отримала 19 заявок на консультації!

Настя консультує 1 людину в день, окрім вихідних, бо в будні працює full time, а на вихідних – мамою. З 5 вересня було зроблено 15 консультацій, а також зібрано та відправлено до фонду @onuky.ua донатів на 13 200 грн!